Hotelkamerdeuren

deur-105-of-120Rust en uitstraling maar ook veiligheid en comfort. Hotelkamerdeuren moeten aan een flinke hoeveelheid wensen en eisen voldoen. Aan u de taak om met een passende oplossing te komen. Theuma biedt kant-en-klare deurkozijncombinaties die het beste van alle werelden samenbrengen.

Kies voor een betrouwbare basis

30 minuten: dat is de minimale brand-eis voor toegangsdeuren. Niet alleen de deur moet hiertoe brandveilig zijn, ook het kozijn en de wand waarin het geheel geplaatst wordt, moeten aan die voorwaarde voldoen. Een hele uitdaging! Welke aanpak voldoet aan het bouwbesluit? Wat zijn de esthetische wensen van uw opdrachtgever en van de architect van het hotel? Wat is het budget? Samen met u zoekt Theuma naar de beste oplossing. Veiligheid van de hotelgasten staat voorop. Daarbij wordt altijd uitgegaan van ons vaste assortiment van deur-kozijncombinaties die voldoen aan de 30-minuten-eis. Alle combinaties uit ons assortiment zijn bovendien getest volgens NEN-EN 1634-1 en NEN 6069. Een betrouwbare basis!

Geluidisolatie voor optimaal comfort

deur-109-of-120In een hotel is het bij uitstek belangrijk om geluidsoverlast geen kans te geven. Deuren, kozijnen en wanden moeten daarom exact op elkaar aansluiten. De speciaal ontwikkelde deur-kozijncombinatie van Theuma zorgt ervoor dat geluid buiten de deur blijft. Een valdorpel in de deur en afdichtingprofielen in de sponningen van het kozijn reduceren geluidslekken tot een minimum. De kant-en-klare deursets met een geluidsreductie tot en met 42 dB Rw,p-waarde worden toegepast in een stalen nastelkozijn. De deuren kunnen daardoor geplaatst worden zonder CNC-bewerking, zonder inmeten en zonder te moeten schilderen. Bovendien kunnen deur en kozijn geplaatst worden op dezelfde dag. Zo vermindert u de kans op beschadiging, bespaart u tijd en geld en voorkomt u bouwfouten.

Bied hotelgasten een veilig verblijf

deur-102-of-120Veiligheid is een eerste levensbehoefte voor ieder mens, en een comfortabel en zorgeloos verblijf in een hotel is vanzelfsprekend voor hotelgasten. De deur-kozijncombinaties van Theuma dragen bij aan comfort en veiligheid. Vergeet u niet om aandacht te besteden aan het juiste hang- en sluitwerk? Wij adviseren u graag over technische zaken als kerntrekbeveiliging, deurspionnen, elektronische toegangscontrole en magneetsluiting.

Algemene ruimtes

Theuma biedt niet alleen oplossingen voor hotelkamerdeuren, maar heeft ook een ruim assortiment deuren voor toepassingen in de algemene ruimtes van een hotel. Denk aan de lobby, openbare toiletten, de hotelbar en de ontbijtruimte. Ook voor deuren voor sanitaire ruimtes, dubbele deuren in gangen en nooddeuren bij trappen kunt u bij ons terecht. Vraag ons gerust om advies over de verschillende toepassingen.

Quiet Room

quiet-room-logoHotelgasten hebben vaak te maken met geluidsoverlast in hotels. Dankzij het Quiet Room® label is dit verleden tijd. Het keurmerk maakt inzichtelijk hoe geluidwerend de kamers van een hotel zijn en geeft een houvast voor gasten die een goede nachtrust belangrijk vinden. Als partner van Quiet Room draagt ook Theuma bij aan de ontwikkeling van stille hotelkamers.

Voordelen

 • Volledig gecertificeerde deur-kozijncombinaties
 • Deurset voldoet t/m geluidscategorie 3 van GND
 • Nastelkozijn met pasklare deur:
  – Geen inmeetkosten
  – Geen CNC-bewerkingskosten
 • Kozijnen worden gepoedercoat geleverd, standaard in de kleur RAL 9010 (wit)
 • Kozijnen zijn in alle NCS- en RAL-kleuren leverbaar
 • Deuren worden voorzien van HPL of EBC-lak of geleverd in gegronde uitvoering
 • De deursets zijn te combineren met alle andere binnendeuren en kozijnen van Theuma
 • Mogelijkheid tot montage van deur en kozijn op dezelfde dag
Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken