Inpandige woningtoegangsdeuren

Veiligheid en comfort zijn van grote invloed op het welzijn en woongenot van uw klanten. Onderwerpen als brandveiligheid, inbraak- en geluidwerendheid zijn in uw werk dan ook pure noodzaak. U krijgt bovendien in toenemende mate te maken met het bouwbesluit en regelgeving. Theuma helpt bij dit alles een handje met een ruim assortiment van deurkozijncombinaties die aan alle wensen en eisen voldoen.

Kies voor een betrouwbare basis

30 minuten: dat is de minimale brand-eis voor woningtoegangsdeuren. En niet alleen de deur moet hiertoe veilig zijn, ook het kozijn en de wand waarin de deur geplaatst wordt, moeten aan die voorwaarde voldoen. Een hele uitdaging! Welke aanpak voldoet aan het bouwbesluit? Wat zijn de esthetische wensen van uw opdrachtgever? Wat is het budget? Samen met u zoekt Theuma naar de beste oplossing. Veiligheid van de bewoners staat voorop. Onze deur-kozijncombinaties voldoen stuk voor stuk aan de 30-minuten-eis. Ze zijn bovendien getest volgens NEN-EN 1634-1 en NEN 6069. Een betrouwbare basis!

Bied uw klant een veilig thuis

Veiligheid is een eerste levensbehoefte voor ieder mens. Wonen zonder de dreiging van inbraak is dan ook van groot belang voor het wooncomfort van uw klanten. De WK2 inbraakwerende deur-kozijncombinaties van Theuma dragen hieraan bij. En vergeet u niet om aandacht te besteden aan het hang- en sluitwerk? Wij adviseren u graag over technische zaken als kerntrekbeveiliging, deurspionnen, elektronische toegangscontrole en magneetsluiting.

Houd geluid buiten de deur

Geluidisolatie is cruciaal voor de gezondheid, het welzijn en comfort van mensen in hun woning. Om geluid geen kans te geven, moeten deur, kozijn én wand exact op elkaar aansluiten. De speciaal ontwikkelde deur-kozijncombinaties van Theuma zorgen ervoor dat geluid buiten de deur blijft. De kant-en-klare deurset heeft een geluidsreductie van 42 dB Rw,p-waarde en wordt toegepast in een stalen nastelkozijn. Dat maakt dat hij geplaatst worden zonder CNC-bewerking, zonder inmeten en zonder te moeten schilderen. Bovendien kunnen deur en kozijn geplaatst worden op dezelfde dag. Zo vermindert u de kans op beschadiging, bespaart u tijd en geld en voorkomt u bouwfouten.

Uitstekende combinatie

Theuma zorgt voor totaaloplossingen. Door onze ruime ervaring en expertise hebben wij een antwoord op al uw vragen over deursystemen voor de hele woning. De inpandige woningtoegangsdeuren hebben dezelfde uitstraling en kwaliteit als onze binnendeuren en kozijnen. Dat maakt dat ze onderling uitstekend te combineren zijn. One stop shopping is waar wij naar streven. Voor iedere situatie betrouwbare, betaalbare en duurzame deuren en kozijnen.

Voordelen

 • Volledig gecertificeerde deur-kozijncombinaties
 • WK2 > Geluidwerend Rw,p-waarde t/m 42 dB > 30 minuten brandwerend
 • Nastelkozijn met pasklare deur:
  – Geen inmeetkosten
  – Geen CNC-bewerkingskosten
 • Kozijnen worden gepoedercoat geleverd, standaard in de kleur RAL 9010 (wit)
 • Kozijnen zijn in alle NCS- en RAL-kleuren leverbaar
 • Deuren worden voorzien van HPL of EBC-lak of geleverd in gegronde uitvoering
 • Deuren worden geleverd met inbraakwerend hang- en sluitwerk, o.a.:
  – meerpuntsluiting (woningtoegangsdeur)
  – haakslot (bergingen)
Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken