Studentenkamerdeuren

De vraag naar studentenwoningen is de laatste jaren enorm gestegen. Om aan die groeiende vraag te voldoen, worden grote aantallen bestaande gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen, getransformeerd tot (studenten)woningen. Daarbij speelt in het bijzonder veiligheid een essentiële rol.

Onderwerpen als brandveiligheid, inbraak- en geluidwerendheid zijn in uw werk pure noodzaak en dat geldt bij uitstek voor uw activiteiten op het gebied van studentenwoningen. Daarnaast krijgt u in toenemende mate te maken met het bouwbesluit en regelgeving. Theuma helpt bij dit alles een handje met een ruim assortiment van deur-kozijncombinaties die aan alle wensen en eisen voldoen.

Een betrouwbare basis

Veel studentenwoningen zijn brandgevoelig. Naast het hebben van een goedwerkende brandmeldinstallatie is het van groot belang dat de woningtoegangsdeur 30 minuten brandwerend is. Ook het kozijn en de wand waarin de deur geplaatst wordt, moeten aan die voorwaarde voldoen. Een hele uitdaging. Samen met u zoekt Theuma naar de beste oplossing. Veiligheid van de bewoners staat voorop. Onze inpandige deur-kozijncombinaties voldoen stuk voor stuk aan de 30-minuten-eis. Ze zijn bovendien getest volgens NEN-EN 1634-1 en NEN 6069.

Bied studenten een veilig thuis

Studentenwoningen zijn een gemakkelijk en populair doelwit voor inbrekers. Het zijn vaak woningen die niet goed beveiligd zijn, en waarvan de voordeur makkelijk te forceren is. Onze WK2 inbraakwerende deur-kozijncombinaties dragen bij aan het buiten de deur houden van ongewenste gasten. Wij adviseren u graag over technische zaken als sloten, drangers, kerntrekbeveiliging, deurspionnen, elektronische toegangscontrole en magneetsluiting.

Houd geluid buiten de deur

Dat studenten van een feestje houden, is algemeen bekend. Daarom is het fijn dat geluidsoverlast tot een minimum kan worden beperkt door het juiste gebruik van deur, kozijn en wand. De speciaal ontwikkelde deur-kozijncombinaties van Theuma zorgen ervoor dat geluid buiten de deur blijft. De kant-en-klare deurset heeft een geluidsreductie tot 42 dB Rw,p-waarde en wordt toegepast in een stalen montagekozijn. Dat maakt dat hij geplaatst kan worden zonder CNCbewerking, zonder inmeten en zonder te moeten schilderen. Bovendien kunnen deur en kozijn geplaatst worden op dezelfde dag. Zo vermindert u de kans op beschadiging, bespaart u tijd en geld en voorkomt u bouwfouten. Bijkomend voordeel van onze deuren en kozijnen: dankzij hun kras- en stootvaste afwerking kunnen ze wel tegen een stootje. Wel zo handig in studentenwoningen!

Uitstekende combinatie

Theuma zorgt voor totaaloplossingen. Door onze ruime ervaring en expertise hebben wij een antwoord op al uw vragen over deursystemen voor de hele woning. De inpandige woningtoegangsdeuren hebben dezelfde uitstraling en kwaliteit als onze binnendeuren en kozijnen. Dat maakt dat ze onderling uitstekend te combineren zijn. One stop shopping is waar wij naar streven. Voor iedere situatie betrouwbare, betaalbare en duurzame deuren en kozijnen.

Voordelen

 • Volledig gecertificeerde deur-kozijncombinaties
 • WK2 + 30 minuten brandwerend + Geluidwerend t/m 42 dB Rw,p-waarde
 • Montagekozijn met pasklare deur:
  – geen inmeetkosten
  – geen CNC-bewerkingskosten
 • Kozijnen worden gepoedercoat geleverd, standaard in de kleur RAL 9010 (wit)
 • Kozijnen zijn in alle NCS- en RAL-kleuren leverbaar
 • Deuren worden voorzien van HPL of EBC-lak of geleverd in gegronde uitvoering, in lijn met de andere binnendeuren
 • Deuren worden geleverd met inbraakwerend hang- en sluitwerk, o.a.:
  – meerpuntsluiting (woningtoegangsdeur)
  – haakslot (bergingen)
Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken