Schuifdeursystemen

SIWU schuifdeursysteem 'in de wand' utiliteitsbouwDe Silence schuifdeursystemen van Theuma combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met een strak en tijdloos uiterlijk. Op plaatsen waar u efficiënt met de beschikbare ruimte dient om te gaan, bieden de schuifdeursystemen van Theuma uitkomst. Omdat de deur voor de wand of in de wand wegschuift, neemt hij niet meer ruimte in dan noodzakelijk.De systemen zijn daardoor uitermate geschikt voor toepassing in woningen, hotels, kantoren, kinderdagverblijven, scholen, woonzorgcentra, ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Hoogwaardige kwaliteit

Theuma schuifdeursystemen bestaan uit een stalen schuifdeurkozijn en een bijpassende schuifdeur. U heeft de keuze uit een enkeldeurs- en dubbeldeurssysteem in diverse deurhoogten. Ook moderne verdiepingshoge schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden.

Kozijnen

  • Sendzimir verzinkt staal 1,5 mm
  • Kras- en stootvaste poederlaklaag
  • Afgelakt in wit (RAL 9010), alle andere RAL- en NCS-kleuren op aanvraag leverbaar
  • Uniek verstekverbindingssysteem

Schuifdeuren

  • Hoogwaardige krasvaste afwerking
  • Brucoral HPL, EBC-witlak
  • Voorzien van aluminium greeprand, haakslot of geïntegreerde handkom

Uitstekende combinatie

De schuifdeursystemen hebben dezelfde uitstraling en kwaliteit als onze binnendeuren en kozijnen. Dat maakt dat ze onderling uitstekend te combineren zijn in één ruimte of woning.

Tilliftsystemen

Normaal gesproken vormen een deur en kozijn obstakels bij het vervoer van patiënten met een tillift. Dat is nu verleden tijd. Ons schuifdeursysteem ‘in de wand’ voor utiliteitsbouw en ons schuifdeursysteem ‘voor de wand’ kunnen worden uitgevoerd in combinatie met een doorvoer voor een tillift van de in Nederland opererende leveranciers van tilsystemen.

De patiënt wordt met een tillift van zijn bed getild en met behulp van rails aan het plafond naar de aangrenzende badkamer vervoerd. De doorvoer in het kozijn maakt dat de patiënt moeiteloos en comfortabel van de ene naar de andere ruimte kan worden verplaatst. Dankzij deze inventieve oplossing kunnen medewerkers in de zorg hun werk gemakkelijker en met minder fysieke inspanning doen.

Assortiment

De schuifdeursystemen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen:

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken