Silence® elektrisch bedienbaar

Voor toepassingen waar domotica gewenst of vereist is, biedt Theuma dé oplossing. Ons schuifdeursysteem is elektrisch te bedienen met o.a. een bewegingsmelder, drukknop, irisscan of afstandsbediening. Het systeem reageert nauwkeurig op gebruikersinterventie en beschikt over obstructiebeveiliging. Op elk gewenst moment kan men overschakelen op handbediening.

Bovendien is het Silence schuifdeursysteem aan te sluiten op een gebouwbeheersysteem of alarminstallatie. De geïntegreerde motor wordt onzichtbaar weggewerkt in het kozijn. Het elektrische schuifdeursysteem maakt het ook mogelijk dat twee wooneenheden gebruik kunnen maken van één badkamer. De deuren worden zodanig geautomatiseerd dat er één wooneenheid per keer gebruik kan maken van de badkamer. Dit wordt dan aangegeven d.m.v. signalering. Het systeem kan ook gekoppeld worden aan een (bestaande) calamiteitensignalering.

Moet elektrische bediening pas op een ander moment worden aangebracht? Het schuifdeursyteem is zo gemaakt dat de elektrische bediening later alsnog geplaatst kan worden.

Uitvoeringen

Kenmerken:

  • Hoge snelheid elektrisch openen en sluiten
  • Stille krachtige aandrijving
  • Diverse bedieningsmogelijkheden

Optioneel:

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken