Technische deur-kozijncombinaties

Als reactie op maatschappelijke ontwikkelingen en eisen op het gebied van brandpreventie, veilig wonen en duurzaam en milieuvriendelijk bouwen, investeren wij continu in het vernieuwen en verbeteren van onze producten. Wij bieden een uitgebreid assortiment brandwerende, geluidwerende en inbraakwerende binnendeuren en kozijnen conform het bouwbesluit. De technische deur-kozijncombinaties worden afhankelijk van de toepassing geleverd met stalen of houten kozijnen. Er zijn voor het deuroppervlak en de kantafwerking vele variaties uit ons assortiment mogelijk. Indien gewenst, voorzien van bijbehorend hang- en sluitwerk.

Brandwerend

Theuma brandwerende deur-kozijncombinaties bieden optimale brandveiligheid. De deur-kozijncombinaties zijn verkrijgbaar als 30 en 60 minuten brandwerend, volgens NEN-EN 1634-1. In de deurdiktes 40 mm, 50 mm en 54 mm, en in combinatie met houten en stalen binnendeurkozijnen. De brandwerende deuren kunnen geleverd worden met GND-Zekerheidsklasse® I. Dit geeft u de garantie dat de veiligheid van de deuren is gewaarborgd.

» Meer informatie over brandwerende deuren en kozijnen

» Meer informatie over GND-Zekerheidsklassen®

» Rapporten

» Brandwerendheidsmatrix

Geluidwerend

Onze geluidwerende deur-kozijncombinaties zijn geluidwerend volgens NEN 5077, ook in brandwerende en inbraakwerende uitvoering. Bekijk ons assortiment in onze nieuwe geluidwerendheidsmatrix.

» Meer informatie over geluidwerende deuren en kozijnen

» Rapporten

» Geluidwerendheidsmatrix

Inbraakwerend

Theuma inbraakwerende deur-kozijncombinaties zijn leverbaar in weerstandsklasse 2 volgens NEN 5096 en EN 1627.

» Meer informatie over inbraakwerende deuren en kozijnen

» Rapporten

» Inbraakwerendheidsmatrix

Deur-kozijncombinatie voor inpandige woningtoegang

De deur-kozijncombinatie voor inpandige woningtoegang voldoet aan de eisen op het gebied van brand-, geluid- en inbraakwerendheid: brandwerend 30 minuten, geluidwerend 25kg/m2 en inbraakwerend WK2.

» Meer informatie over inpandige woningtoegangsdeuren en -kozijnen

» Rapporten

Extra stabiel

Theuma levert extra stabiele deur-kozijncombinaties (klasse II c) volgens NEN-EN 12219 en NEN-EN 1121. De combinatie is zeer geschikt voor situaties waarbij deuren de scheiding vormen tussen ruimtes met verschillende klimatologische omstandigheden.

» Meer informatie over extra stabiele deuren

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken