Concepten & advies

Als uw professionele partner denken wij met u mee; ons werk gaat verder dan het produceren van deuren en kozijnen. Ook voor specialistische oplossingen, architectonische keuze, bestek en montage kunt u bij ons terecht. U kunt altijd op ons rekenen, ook in onvoorziene situaties.

Alles in één hand met het Total Service Concept

Bouwen is een samenspel van vele disciplines dat naadloos in het bouwproces moet passen. Daarom biedt Theuma u het Total Service Concept. Dankzij dit unieke serviceconcept heeft u één contactpersoon en kunt u de totale werkvoorbereiding, de coördinatie op de bouwplaats en de montage uit handen geven. Zo heeft u het juiste product, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Innovatieve deur-kozijncombinaties voor de transformatiemarkt

Bij de transformatie van gebouwen is het van groot belang dat aan de eisen voor brand-, geluid- en inbraakwerendheid wordt voldaan. Als expert op het gebied van wet- en regelgeving adviseren en assisteren wij u hier graag bij. Daarnaast presenteren wij u graag ons transformatieconcept: kostenbesparende, geattesteerde deur-kozijncombinaties voor onder andere inpandige woningtoegang en bergingen. In een lijn met de te plaatsen binnendeuren en kozijnen, compleet met het bijbehorende hang- en sluitwerk.

SPEED5+ programma

Dankzij het vernieuwde SPEED5+ programma, kunt u in vijf werkdagen plus uw vaste routedag* beschikken over een ruim assortiment Brucoral® HPL-deuren. Met deze unieke, korte levertijd speelt Theuma in de op de cruciale vraag naar snelle levering en flexibiliteit in de afbouwfase van projecten. Uw binnendeuren worden zo tijdig geplaatst, ook op het moment dat de tijdsdruk voor oplevering het hoogst is.

Uw deuren en kozijnen in optimale conditie

Wij helpen u graag om uw deuren en kozijnen in optimale conditie te houden. Bekijk hier onze verwerkings- en onderhoudsvoorschriften, het overschilderadvies voor deuren en het overschilderadvies voor kozijnen.

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken