GND

Theuma GND met Pyrostone 1Theuma is een van 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrieken die zijn aangesloten bij GND. De aangesloten fabrikanten garanderen via de GND-garantie de kwaliteit en het functioneren van houten deuren. Een GND-deur is te herkennen aan het garantielabel in de scharnierzijde van de deur. Het geeft duidelijk de prestaties van de deur én de verantwoordelijkheden van de betrokken partijen weer.

Met een GND-deur voldoet u tenminste aan het bouwbesluit (KOMO). Als aanvulling hierop bieden de aangesloten fabrikanten met de GND-zekerheidsklassen® garantie op de functionele prestaties van het geleverde en gemonteerde product. De aangesloten deurenfabrikanten geven garantie conform de uniforme garantievoorwaarden van GND, die zijn vastgelegd in een overeenkomst tussen GND en de aangesloten fabrikant.

Specifieke info vindt u op de pagina over geluidwerendheid en rookwerendheid.

Documentatie:

Deurprestaties verkennen? Label scannen!

Alle deurprestaties van GND-deuren, inclusief de brandwerendheid, zijn vanaf nu in één oogopslag af te lezen van het nieuwe garantielabel. Door de QR-code te scannen met de speciaal ontwikkelde GND-app, zie je direct in welke zekerheidsklasse de deur valt en wat de prestaties zijn op het gebied van brand-, rook-, geluid- en inbraakwerendheid.

Labels-Prestaties-scanscherm[2]

 

 

 

 

Waarom is dit interessant voor u?

  • Eenvoudige herkenning van correct toegepaste, gecertificeerde deur-kozijncombinaties
  • Herkenning van gewaarborgde prestatiegarantie
  • Levensreddende functie van een brand- of rookwerende deur in één oogopslag herkenbaar
  • Eenvoudig herleidbaar naar fabrikant in geval van onderhoud of herplaatsing
  • In twee stappen controleerbaar met uw eigen smartphone

Label scannen? Nóg gemakkelijker met de GND-app!
U kunt de QR-code op het nieuwe GND-garantielabel inscannen met een gangbare QR-scanner. Aflezen met de speciaal ontwikkelde GND-app is nóg eenvoudiger. Deze gratis app bevat een geïntegreerde QR-scanner die u ook zónder internetverbinding kunt gebruiken. Bovendien biedt de app aanvullende informatie over de op het label vermelde veiligheidswaarden en –categorieën.

De app ‘GND deur scanner’ is gratis te downloaden in de App store en in Google Play.

Ga voor meer informatie naar www.gnd.nl
Aan-de-slag-met-gnd-app

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken