Quiet Room

quiet-room-logoTheuma levert hoteldeuren en bijpassende kozijnen met het Quiet Room® label. Het Quiet Room® label is het eerste en enige keurmerk ter wereld voor een stiller comfort in de hotelkamers. Hotels geven steeds meer gehoor aan de vraag van reizigers naar stille hotelkamers en laten hun kamers keuren en certificeren. Maar omdat niet alle kamers voldoen aan de normen van het QR-label, neemt ook de vraag naar geluidsisolatie en renovatie toe.

In reactie op deze ontwikkeling heeft het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI), initiatiefnemer van het QR-label, het Quiet Room® Design & Build Totaalconcept ontwikkeld in samenwerking met haar kennispartners op het gebied van geluidsisolatie. Dit turnkey pakket omvat alle benodigde kennis en geluidswerende maatregelen om hotelkamers stiller te maken, plus de certificatie voor het QR-label. Dé turnkey oplossing voor hotels die hun kamers snel en efficiënt willen aanpassen aan de nieuwe stiltetrend en zo hun gasten meer comfort willen bieden.

Als partner van Quiet Room levert Theuma geluidwerende deur-kozijncombinaties voor hotelkamers en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van stille hotelkamers. De deur-kozijncombinaties zijn geluidwerend tot en met 42 dB (Rw,p-waarde). Daarnaast zijn de combinaties ook 30 minuten brandwerend.

Kijk voor meer informatie op www.quiethotelroom.org.

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken