SPEED5+ programma

Dankzij het vernieuwde SPEED5+ programma, kunt u in vijf werkdagen plus uw vaste routedag* beschikken over een ruim assortiment Brucoral® HPL-deuren. Met deze unieke, korte levertijd speelt Theuma in de op de cruciale vraag naar snelle levering en flexibiliteit in de afbouwfase van projecten. Uw binnendeuren worden zo tijdig geplaatst, ook op het moment dat de tijdsdruk voor oplevering het hoogst is.

Uitgebreid programma duurzame HPL-deuren

De deuren uit het SPEED5+ programma zijn verkrijgbaar in de standaarduitvoering en in 30 en 60 minuten brandwerende uitvoering. Ook kunt u kiezen voor diverse glasopeningen. Vanzelfsprekend worden de deuren voorzien van boring van slotkastgat en voorplaat ten behoeve van Nemef1200-serie sloten (o.g.).

De HPL-deuren zijn voorzien van een duurzame, krasvaste deklaag. Dit maakt de deuren zeer geschikt voor intensief gebruik en daarmee voor toepassing in de utiliteitsbouw en zorgsector.

SPEED5+ kleurencollectie

In samenwerking met Formica® heeft Theuma de SPEED5+ kleurencollectie samengesteld. U heeft de keuze uit twintig trendy UNI-kleuren en houtmotieven, passend bij elk interieur.

Speed5+-binnenkant

Bestel snel en eenvoudig

U bestelt de deuren snel en eenvoudig door uw bestelling te mailen naar speed@theuma.nl.

Download hier de brochure van het SPEED5+ programma.

*De genoemde levertijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het HPL en de aanleverdag.

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken