Duurzaamheid

Theuma produceert, levert en monteert duurzame binnendeursystemen van hoge kwaliteit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid staan hierbij centraal, zowel tijdens de productie, als tijdens het gebruik. Zo dragen wij bij aan duurzame gebouwen en een duurzame wereld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ons MVO-beleid is gericht op de balans tussen People (sociale aspecten), Planet (ecologische aspecten) en Profit (economische aspecten). Deze aspecten integreren wij op systematische wijze in onze bedrijfsvoering. Daarbij volgen wij de internationale richtlijn ISO 26000. Wij hebben sociale, ecologische en economische doelstellingen geformuleerd en meten onze resultaten op die vlakken. Zo kunnen wij onze organisatie verder ontwikkelen en continu verbeteren.

Duurzaamheidsverslag

Bekijk hier onze duurzaamheidsverslagen.

FSC

Theuma heeft een uitgebreide collectie FSC-gecertificeerde binnendeuren en kozijnen. Dit geeft u de zekerheid dat onze houtproducten met FSC-keurmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van sociaal, ecologisch en economisch bosbeheer. We streven ernaar om steeds meer FSC-hout te verkopen en we stimuleren onze leveranciers om ons standaard FSC-hout aan te leveren. Klik hier voor meer informatie.

BREEAM en LEED

Het toepassen van de deuren en kozijnen van Theuma draagt bij aan de duurzaamheidsprestatie van een gebouw en aan het verkrijgen van credits voor certificaten als BREEAM en LEED.

CO2-footprint

Klik hier om onze CO2-footprint in te zien.

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken