Missie en kernwaarden

Missie

“Wij willen door onze klanten en partners (h)erkend worden als dé referentie op het vlak van totaaloplossingen voor binnendeursystemen. Dit willen wij bereiken met slagvaardige organisatie, die ontplooiingskansen biedt aan haar gemotiveerde en betrokken medewerkers, waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat”

Kernwaarden

Doelgericht
Gericht op effectiviteit en efficiency streven wij naar een optimale balans van onze bedrijfsprocessen. Daarbij streven wij continu naar verbetering van onze producten, diensten, systemen en service.

Betrouwbaar
De focus ligt zowel op onze producten als op onze medewerkers. Wij leveren deugdelijke producten die aan de wettelijke eisen voldoen. Ook doen wij wat wij overeenkomen, dit betekent dat wij vanuit een reëel oogpunt kijken naar onze eigen capaciteiten.

Professioneel
Met onze kennis, ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel en hoge mate van betrokkenheid ambiëren wij dé referentie op het gebied van totaaloplossingen voor binnendeursystemen te zijn.

MVO
Wij willen samen met klanten, medewerkers en overige stakeholders op een maatschappelijk verantwoorde wijze zaken doen. Wij streven naar een economisch gezonde bedrijfsvoering in goede balans met ethische en sociale aspecten van onze beslissingen, de zorg voor het milieu en de belangen van toekomstige generaties.

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken